Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

GUDS TEMPLER

 

Bokomtale

  

John Enarson - Christian Director, Cry For Zion, Jerusalem:

De siste årene har en ny 'tempel-bevisshet' vokst seg rundt om i verden. Historiens templer var her en gang. Kommer tempelet tilbake? Hva handler Guds templer om? Denne avgjørende og betimelige boken dykker ned i Skriften for å finne ut hva Guds Ord sier.

Etter min erfaring, når de bibelske templene diskuteres, spør kristne ofte: "Hvorfor snakke om tempelet? Vi er Guds tempel nå." For å finne svar må vi se til Skriften. Bibelen har store temaer og mindre temaer. De fleste vil være enige om at vi bør legge stor vekt på de store emnene, og mindre vekt på de mindre emnene. Tempelet er unektelig et stort og hyppig tema gjennom hele Skriften. Siden vi ikke kan elske Gud mer enn vi elsker hans Ord, bør vi systematisk undersøke hva Bibelen lærer om Guds templer. Ettersom spekulasjonene vokser i denne sene timen, møter denne boken det presserende behovet for bibelsk forankring.

Robert Adams er enestående fokusert på Skriften. Han tilbyr minimal tolkning og presenterer i stedet en klar og organisert gjennomgang av dette altfor ofte neglisjerte temaet. Adams har en spesiell gave til å la Skriften tale for seg selv. Hans forfatterskap dekker enorme mengder bibelsk materiale på en kortfattet og lettforståelig måte. Erfarne bibelstudenter vil også finne mye inspirasjon. Jeg har blitt velsignet ved å få ny innsikt fra hans tidligere kommentarer, og dette bindet om Guds templer er ikke annerledes.

Jeg tror at Gud har reist opp Robert Adams som en gave av klarhet til Kristi kropp i denne generasjonen, for tiden er "nærmere nå enn da vi kom til troen". Ved å studere denne boken om Guds hus under bønn, vil det være en hjelp til å la Skriften utruste deg til all god gjerning.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Adams Bokformidling